Sevenfriday V1/01 Saati


Saatler, günlük yaşamımızda anı takip etmek için her zaman ihtiyaç duyduğumuz, bileğimizi bütünleştiren, bize zamanı göstermenin yanında bir zevk ve tarz barındırma özelliği sunan, hem bayanlar hem de erkekler tarafından sıkça tercih edilen şık ve etkileyici aksesuarlardır. Dünyada pek çok sayılı ve seçkin markaların kol saatleri az üretildiği için fiyatları da oldukça yüksek ve dudak uçuklatır cinstendir. Zaman algınızı yeni bir boyuta taşıyan ve anı yaşamanız için size değer katan Sevenfriday saatler eşsiz tasarımlarıyla stil sahibi olmanıza destek olacak, sizlere sıra dışı bir görünüm kazandıracak, herkes tarafından büyük bir beğeni toplamanızı sağlayacak ve girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekecek estetik ve bir o kadar kullanışlı modeller üretmektedir.

Sevenfriday V serisinden olan V1/01 saati tarzınızı en iyi şekilde yansıtacak ve estetik görüntüsü ile modern çağa ayak uydurmanızı kolaylaştıracak. Sevenfriday V1/01 saatleri hiçbir zaman değerini kaybetmeyerek her zaman zevkinizi ve tarzınızı barındıranlar arasında yer almaya aday olmaktadır. Bu saatlerin her parçasında ayrı bir tasarım olmasından ziyade bileğinizdeki zarifliği ve duruşu ile sizin favorileriniz arasında yer alacaktır. Sevenfriday, ilk tasarımlarını 2012’de üreterek piyasaya sundu ve en çok tercih edilenler arasında oldu. V1/01 saati sıradan bir aksesuar olmaktan çok sizin ruhunuzu yansıtacaktır. İskelet kadranla dinamik bir görünüme sahip, kalın kayışıyla dikkat çekici ve belirgin bir duruşu olan Sevenfriday saatler, güçlü mekanik özellikleriyle hayatın değişik anlarına eşlik ediyor.

Sevenfriday V serisi 44,3 mm ve 49,7 mm ölçüleri ile dikdörtgen bir yapıya sahip. Önemli bir özelliği de estetik görüntüsü, şık duruşu ve size hissettireceklerinden ziyade 30 metre kadar su geçirmeme özelliğine sahip olmasıdır. Sevenfriday saatleri her türlü dış etkenlere karşı duyarlı, dayanıklı ve sağlam olmasının yanında uzun yıllar boyunca bıkmadan kullanacağınız saatlerdendir. Her zaman yanınızda olacak Sevenfriday V1/01 saati eşsiz kalitesi ve şıklığıyla göz doldurucu bir saat olmayı başarmış ve saatseverlerin beğenisini kazanmıştır. Siz de bu saatlere küçük bir servet ödemek istemiyorsanız Sevenfriday replika saatlerine göz atabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Bumerang - Yazarkafe